Sticlă Securizată 5D Privacy pentru Samsung Galaxy S23

60,00 lei

Specificatii:

  • Protecție Avansată: Asigură rezistență sporită la zgârieturi și lovituri, protejând ecranul dispozitivului împotriva deteriorărilor.
  • Confidențialitate Integrată: Strat special pentru a preveni privirile neautorizate, menținând confidențialitatea informațiilor tale.
  • Suport pentru Amprente: Funcționalitatea Fingerprint Support adaugă un nivel suplimentar de securitate și oferă acces rapid și securizat la dispozitiv.
  • Compatibilitate Perfectă: Designul specific se potrivește perfect cu Samsung Galaxy S23, garantând funcționalitate optimă și o potrivire perfectă.
  • Transparență Optică: Păstrează claritatea și culorile ecranului, oferind o experiență vizuală de înaltă calitate.
  • Rezistență la Amprente și Uleiuri: Suprafața tratată respinge amprentele și uleiurile, menținând ecranul curat și clar.
  • Accesibilitate Ușoară: Permite o interacțiune tactilă precisă și fără probleme, menținând funcționalitatea dispozitivului intactă.
Quantity
Compară

Descriere

Descoperă protecție superioară și confidențialitate avansată cu Sticla Securizată 5D Privacy, creată special pentru Samsung Galaxy S23. Această soluție oferă nu doar apărare împotriva zgârieturilor și impactului, ci și confidențialitate pentru ecranul dispozitivului tău. Cu suport pentru amprente, obții acces securizat și personalizat la telefonul tău. Instalare ușoară și potrivire perfectă pentru Samsung Galaxy S23, garantând o experiență protejată și încrezătoare. Sticla Securizată 5D Privacy – pentru o securitate avansată și protejarea confidențialității tale în fiecare utilizare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.