, ,

Sticla de Protecție Privacy 5D pentru Samsung Galaxy A34 5G

60,00 lei

Specificatii:

  • Tehnologie Privacy 5D: Oferă o barieră avansată pentru protejarea datelor și confidențialității, făcând ecranul vizibil doar pentru utilizatorul autorizat.
  • Grosime Subțire: Design subțire pentru o aplicare ușoară și estetică.
  • Fixare Sigură: Adeziv puternic pentru a asigura o fixare solidă și pentru a preveni formarea de bule de aer.
  • Sensibilitate Tactilă: Păstrează o reactivitate înaltă pentru toate funcțiile ecranului tactil.
  • Ușor de Curățat: Suprafața sticlei este simplu de întreținut, menținând ecranul întunecat și elegant.

Experimentează un nivel superior de protecție și confidențialitate pentru Samsung Galaxy A34 5G cu sticla de protecție Privacy 5D, într-o elegantă nuanță de negru. Tehnologia de vârf 5D asigură nu doar o barieră solidă împotriva zgârieturilor, loviturilor și deteriorărilor, ci și protecția datelor tale, făcându-le vizibile doar pentru tine.

Sticla subțire și neagră aderă perfect la designul dispozitivului, oferind o fixare sigură fără a sacrifica estetica. Aplicarea fără bule de aer este simplă și eficientă, iar adezivul puternic asigură o protecție fiabilă și o vizualizare clară.

Sensibilitatea tactilă rămâne la înălțime, permițându-ți să te bucuri de toate funcțiile dispozitivului fără restricții. Suprafața sticlei este, de asemenea, ușor de curățat, păstrând ecranul întunecat și elegant.

Cu sticla de protecție Privacy 5D, vei experimenta nu doar o protecție solidă, ci și o confidențialitate sporită pentru Samsung Galaxy A34 5G.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Sticla de Protecție Privacy 5D pentru Samsung Galaxy A34 5G
60,00 lei