, ,

Sticla de Protecție Privacy 5D pentru iPhone 15

60,00 lei

Specificatii:

  • Protecție a Confidențialității 5D: Asigură confidențialitatea datelor pe ecran.
  • Protecție Avansată: Previne zgârieturile, șocurile și amprentele.
  • Design Adaptat: Se potrivește perfect ecranului curbat al iPhone 15.
  • Claritate Excepțională: Menține o vizibilitate excelentă a ecranului.
  • Instalare Simplă: Montaj rapid și fără complicații.
  • Rezistență la Amprente: Suprafața rezistentă la amprente și pete.
  • Compatibilitate Maximă: Potrivire perfectă cu iPhone 15.

Sticla de Protecție a Confidențialității 5D pentru iPhone 15 este o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și protejeze ecranul și informațiile personale. Această sticlă oferă o combinație unică de protecție a ecranului și confidențialitate, cu tehnologia 5D care permite vizualizarea ecranului doar de către utilizatorul autorizat, menținând datele private.

Cu o protecție avansată împotriva zgârieturilor, șocurilor și amprentelor, această sticlă menține ecranul în stare impecabilă. Designul său este adaptat special pentru iPhone 15, oferind o potrivire perfectă și acoperind complet ecranul. Claritatea excepțională a ecranului este menținută, oferind o experiență de vizualizare plăcută, în timp ce rezistența la amprente și pete asigură că ecranul rămâne curat.

Montajul este simplu și rapid, iar compatibilitatea maximă cu iPhone 15 asigură o funcționare perfectă. Cu Sticla de Protecție a Confidențialității 5D, poți păstra datele personale în siguranță și te poți bucura de avantajele unui ecran protejat, fără a compromite claritatea sau funcționalitatea dispozitivului tău. Este o investiție excelentă în securitatea și aspectul dispozitivului tău.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Sticla de Protecție Privacy 5D pentru iPhone 15
60,00 lei