,

Sticla de Protecție Privacy 5D pentru iPhone 15 PRO MAX

60,00 lei

Specificatii:

  • Tehnologie Privacy 5D: Această tehnologie asigură confidențialitatea conținutului de pe ecran, făcându-l vizibil doar pentru utilizator.
  • Claritate Superioară: Furnizează o imagine clară și detaliată pentru utilizator, în timp ce protejează confidențialitatea informațiilor afișate.
  • Rezistență la Zgârieturi: Protejează ecranul împotriva zgârieturilor și a loviturilor minore.
  • Design Subțire: Sticla are o grosime redusă și se aplică ușor fără a crea bule de aer, asigurând o fixare sigură.
  • Sensibilitate Tactilă: Menține funcționalitatea ecranului tactil pentru a utiliza toate funcțiile telefonului fără dificultăți.

Această sticlă de protecție este concepută pentru a oferi o protecție sporită pentru ecranul dispozitivului dvs., păstrând în același timp confidențialitatea informațiilor afișate pe ecran. Tehnologia 5D Privacy vă asigură că doar dumneavoastră puteți vedea conținutul de pe ecran, în timp ce alții vor vedea doar o imagine neclară sau neagră.

Sticla oferă o claritate excelentă și rezistență la zgârieturi, asigurând o experiență de vizionare clară și protejând ecranul împotriva deteriorărilor. Grosimea subțire și capacitatea de a se fixa fără bule de aer fac instalarea ușoară și eficientă.

Pentru o protecție suplimentară și pentru a vă păstra informațiile personale în siguranță, sticla de protecție Privacy 5D este alegerea ideală pentru iPhone 15 PRO MAX.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Sticla de Protecție Privacy 5D pentru iPhone 15 PRO MAX
60,00 lei