Sale!
, ,

Husa transparentă MagSafe pentru iPhone 15 Pro Max cu protecție anti-șoc

Prețul inițial a fost: 99,00 lei.Prețul curent este: 60,00 lei.

Specificatii:

  • Compatibilă cu iPhone 15 Pro Max, această husă transparentă oferă protecție și atașare ușoară cu ajutorul MagSafe.
  • Finisaj mat și textură moale pentru o experiență tactilă plăcută, iar microfibră internă protejează ecranul.
  • Fabricată din policarbonat transparent, cu strat anti-zgârieturi, oferind protecție fără a compromite estetica.
  • Testată pentru rezistență, asigurând protecție împotriva zgârieturilor și a căderilor.

Această husă transparentă MagSafe pentru iPhone 15 Pro Max este creată cu grijă pentru a completa perfect designul iPhone-ului tău, oferindu-ți o modalitate plăcută de a-ți proteja dispozitivul.

Cu un finisaj mat și textură moale, vei experimenta o senzație plăcută la fiecare atingere, iar căptușeala interioară din microfibră adaugă o protecție suplimentară pentru telefonul tău.

Datorită magneților integrați care se aliniază precis, această husă oferă o experiență de atașare magică și permite încărcare wireless mai rapidă de fiecare dată. Când e momentul să încarci, poți pur și simplu lăsa iPhone-ul în husă și conecta încărcătorul MagSafe sau așezați-le pe un încărcător certificat Qi.

Această carcasă subțire, ușoară și aderentă dezvăluie frumusețea culorilor iPhone-ului tău, oferind în același timp o protecție suplimentară împotriva uzurii.

Fabricată dintr-un amestec de policarbonat cu transparență optică și materiale flexibile, această husă se adaptează perfect butoanelor, asigurând o utilizare ușoară. De asemenea, a fost aplicat un strat anti-zgârieturi atât pe interior, cât și pe exterior, iar toate materialele și straturile au fost concepute pentru a preveni îngălbenirea în timp.

Fiecare husă a fost supusă la mii de ore de teste în timpul procesului de proiectare și fabricație, astfel încât, pe lângă aspectul său atractiv, este construită pentru a-ți proteja iPhone-ul împotriva zgârieturilor și a căderilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Husa transparentă MagSafe pentru iPhone 15 Pro Max cu protecție anti-șoc
Prețul inițial a fost: 99,00 lei.Prețul curent este: 60,00 lei.