Sale!
, ,

Husa Telefon pentru Samsung Galaxy A31 – Transparentă

Prețul inițial a fost: 35,00 lei.Prețul curent este: 9,99 lei.

Specificatii :

  • Husa este transparentă și oferă o protecție eficientă și discretă pentru Samsung Galaxy A31.
  • Este compatibilă cu diferite modele de telefoane și nu obstrucționează camerele sau alte componente ale dispozitivului.
  • Fabricată din două materiale principale: o placă de plastic pentru rezistență și părți laterale din TPU (silicon) pentru flexibilitate.
  • Design subtil și minimalist, menținând un aspect discret pentru telefon.
  • Oferă protecție împotriva zgârieturilor și coliziunilor cu suprafețe dure.
  • Nu permite acumularea de praf sau reziduuri pe porturile esențiale ale telefonului.
  • Ușor de curățat cu apă sau șervețele umede pentru a menține telefonul curat și aspectuos. Alege această husă pentru o protecție eficientă fără a compromite estetica dispozitivului tău.

Oferim o selecție variată de huse transparente pentru utilizatorii noștri care caută soluții discrete și elegante, dar și eficiente în protejarea dispozitivelor lor mobile. Gama noastră de huse transparente acoperă o varietate de dimensiuni pentru a se potrivi diferitelor modele de telefoane, și au fost proiectate astfel încât să nu obstrucționeze camera sau alte componente ale telefonului.

Aceste huse sunt realizate din două materiale distincte, având o placă de plastic și părțile laterale din TPU (silicon), oferindu-ți astfel combinația ideală de flexibilitate și rezistență la șocuri. Totul este ambalat într-un design subtil și minimalist care nu atrage atenția asupra sa, fiind practic invizibil.

Un alt aspect important este structura acestor huse, care asigură o protecție eficientă împotriva zgârieturilor și coliziunilor cu suprafețe dure. Mai mult, ele nu favorizează acumularea de praf sau reziduuri pe porturile esențiale ale telefonului, astfel încât să-ți poți menține dispozitivul curat cu ușurință. Nu va trebui să-ți faci griji cu privire la petele de murdărie sau amprentele degetelor, deoarece aceste huse pot fi curățate ușor cu apă sau șervețele umede. Alege una dintre aceste huse și vei beneficia de protecție eficientă fără a sacrifica estetica.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Husa Telefon pentru Samsung Galaxy A31 – Transparentă
Prețul inițial a fost: 35,00 lei.Prețul curent este: 9,99 lei.