Sale!Sale!

Husa pentru iPhone 15, Joyshell cu MagSafe, Design Hybrid Ultra Slim, Carcasă Spate Antisoc, Hardcase, Culoare Negru

60,00 lei

Iată specificațiile tehnice simple pentru Husa Joyshell pentru iPhone 15 cu tehnologia MagSafe:

  • Design Slim: Husa are un design subțire, oferind protecție suplimentară fără a face dispozitivul mai gros.
  • Protecție Antisoc: Carcasa spate este proiectată pentru a absorbi șocurile și impacturile, păstrând în același timp un aspect subțire al telefonului.
  • Compatibilitate MagSafe: Husa este compatibilă cu tehnologia MagSafe, permițând atașarea ușoară a accesoriilor MagSafe.
  • Culoare Neagră: Hardcase-ul negru oferă un aspect elegant și se potrivește cu orice stil personal.
  • Protecție și Eleganță: Asigurați protecția dispozitivului dvs. într-un stil sofisticat cu această husă Joyshell pentru iPhone 15.
Quantity
Compară

Descriere

Husa pentru iPhone 15 de la Joyshell cu tehnologia MagSafe este o alegere excelentă pentru a proteja și îmbunătăți aspectul dispozitivului dvs. Cu un design Hybrid Ultra Slim, această husă oferă o protecție sporită, fără a adăuga volum semnificativ.

Carcasa sa spate Antisoc este proiectată pentru a absorbi șocurile și impacturile, păstrând în același timp aspectul subțire al telefonului. Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de protecție fără a renunța la estetica dispozitivului.

Hardcase-ul negru are un aspect elegant și se potrivește perfect cu iPhone 15. Culoarea sa neagră adaugă un aspect sofisticat și se potrivește cu orice stil personal. În plus, această husă este compatibilă cu tehnologia MagSafe, permițându-vă să atașați accesorii MagSafe cu ușurință.

Protejați-vă dispozitivul cu stil cu această husă Joyshell pentru iPhone 15, asigurându-vă că rămâne în condiție perfectă și arătoasă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.