Husa iPhone 15 Plus DUX DUCIS Tip Carte – Negru

50,00 lei

Specificatii:

  • Husa tip carte pentru iPhone 15 Plus: Această husă are un design tip carte care oferă o protecție completă dispozitivului.
  • Culoare neagră elegantă: Husa este de culoare neagră, adăugând un aspect sofisticat dispozitivului dvs.
  • Protecție eficientă: Materialele de calitate protejează iPhone 15 Plus împotriva zgârieturilor, șocurilor și altor daune zilnice.
  • Funcționalitate cu sloturi pentru carduri: Husa are sloturi pentru carduri și bani, permițându-vă să transportați cardurile și banii în același loc cu telefonul.
  • Închidere magnetică: Husa se închide cu ajutorul unui sistem magnetic, menținând dispozitivul în siguranță.

Descriere

Cu Husa iPhone 15 Plus DUX DUCIS Tip Carte în elegantul ton de negru, vă protejați dispozitivul într-un mod sofisticat. Această husă oferă mult mai mult decât protecție; aduce și un plus de eleganță și funcționalitate la iPhone-ul dvs.

Design-ul tip carte este atât plăcut ochiului, cât și practic. Cu o închidere magnetică sigură, această husă păstrează ecranul și spatele telefonului în siguranță, prevenind zgârieturile și loviturile. În plus, este echipată cu un compartiment special pentru carduri sau bani, eliminând necesitatea unui portofel separat.

Fabricată din materiale de înaltă calitate, această husă este rezistentă și durabilă. Accesul la porturile și butoanele telefonului rămâne ușor și fluent. Cu DUX DUCIS Tip Carte pentru iPhone 15 Plus, vă puteți bucura de protecție și de un aspect elegant simultan.

Transformați-vă dispozitivul într-o bijuterie funcțională cu această husă neagră de la DUX DUCIS, oferindu-vă o soluție completă pentru protejarea și stilizarea iPhone-ului dvs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.