Sale!Sale!

Husa iPhone 15 Plus Dux Ducis Aimo, culoare neagră

50,00 lei

  • Design elegant: Husa iPhone 15 Plus Dux Ducis Aimo se caracterizează printr-un design sofisticat și elegant, oferind dispozitivului tău o notă de stil.
  • Protecție avansată: Fabricată din materiale de înaltă calitate, husa oferă protecție excelentă împotriva zgârieturilor, șocurilor și uzurii zilnice.
  • Acces facil: Cu acces ușor la porturile și butoanele dispozitivului, husa combină funcționalitatea cu estetica, oferindu-ți o experiență completă cu iPhone 15 Plus.
Quantity
Compară

Descriere

Husa iPhone 15 Plus Dux Ducis Aimo reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută protecție și eleganță. Cu o culoare neagră clasică și un design sofisticat, această husă adaugă o notă de stil dispozitivului dvs. Fabricată din materiale de înaltă calitate, oferă o protecție excelentă împotriva zgârieturilor, șocurilor și uzurii zilnice. Cu acces ușor la porturi și butoane, această husă combină funcționalitatea cu estetica, oferindu-vă o experiență completă cu iPhone 15 Plus. Protejați și îmbunătățiți aspectul dispozitivului dvs. cu această husă de la Dux Ducis Aimo.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.