Husă Defender pentru Samsung Galaxy A32 4G, albastru închis

40,00 lei

Specificatii:

  • Protecție Antisoc: Husa oferă o protecție solidă împotriva șocurilor și impacturilor.
  • Suport Magnetic Integrat: Versatilitate sporită, permite utilizarea dispozitivului în diferite medii.
  • Inel PopSocket Inclus: Adaugă confort în prindere și oferă un unghi de vizionare reglabil.
  • Placă Metalică pentru Suport Auto: Ușor de atașat pe suportul auto magnetic pentru o experiență hands-free în mașină.

Descriere

Descoperă Husa Defender pentru Samsung Galaxy A32 4G, o alegere robustă pentru protecție maximă. Această husă antisoc oferă un scut solid împotriva șocurilor și impacturilor, menținând dispozitivul tău în siguranță în orice situație.

Beneficiind de un suport magnetic integrat, această husă devine și mai versatilă, facilitând utilizarea dispozitivului în diferite medii. Suportul magnetic asigură o fixare sigură, iar inclusivul inel PopSocket adaugă un plus de confort în utilizare, facilitând prinderea dispozitivului și oferind un unghi de vizionare reglabil.

Cu o placă metalică inclusă pentru suport auto, husa Defender devine partenerul perfect în călătoriile tale. Această placă metalică permite atașarea facilă a dispozitivului pe suportul auto magnetic, oferindu-ți o experiență hands-free și sigură în timpul conducției.

Protejează-ți dispozitivul într-un mod inteligent și multifuncțional cu Husa Defender pentru Samsung Galaxy A32 4G, perfectă pentru cei care apreciază atât funcționalitatea, cât și siguranța.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.