Garantie

2 ani

Retur gratuit

30 zile

Livrare in 1-2 zile

cu verificare

Deschizi coletul

la livrare, gratuit

Filter

Afișez singurul rezultat

 • Prețul inițial a fost: 50,00 lei.Prețul curent este: 30,00 lei.

  Specificatii :

  • Curent de încărcare maxim de 1 A pentru încărcare rapidă: Acest încărcător oferă o viteză de încărcare maximă garantată de 1 A, asigurându-vă că dispozitivele dvs. vor fi alimentate rapid și eficient.
  • Încărcare optimizată special pentru dispozitive: Aparatele conectate la acest încărcător vor fi recunoscute automat, iar procesul de încărcare va fi adaptat specific nevoilor lor, asigurând astfel o încărcare optimă.
  • Prolongarea duratei de viață a acumulatorului: Acest încărcător este proiectat pentru a menaja acumulatorul dispozitivelor dvs., contribuind la extinderea duratei de funcționare a acestora.
  • Design practic pentru utilizarea în autoturisme și autocamioane: Acest încărcător este perfect adaptat pentru utilizarea în vehicule, fiind un companion util pentru călătoriile dvs.
  • Cablu spiralat cu volum redus: Cablul spiralat inclus în pachet are un volum redus, ceea ce vă ajută să evitați încurcarea cablurilor și să mențineți interiorul vehiculului ordonat.

  Aceste caracteristici transformă acest încărcător auto într-o alegere excelentă pentru a vă menține dispozitivele încărcate în timpul călătoriilor cu mașina, oferind o încărcare rapidă și eficientă, precum și protecție pentru acumulatori și un aspect curat și ordonat în interiorul vehiculului.

  Reduceri!

  Încărcător Auto Hama Lightning, 1A, Culoare Neagră

  Prețul inițial a fost: 50,00 lei.Prețul curent este: 30,00 lei.
  Adaugă în coș
  Vezi Detalii
Loading Loading...

All products loaded