, ,

Display cu Touchscreen și Ramă compatibil cu iPhone 11

195,00 lei

Specificatii:

· Ultra-luminozitate : 700cd / · Temperatura culorii : 5500K – 6500K · Retina HDR: fără aberații cromatice la 360 ° · Gamă mai mare de culori, performanță perfectă a culorilor · Sticlă olofobă de acoperire · Atingere sensibilă, fără întârziere · IC micuț, mai ușor pentru instalare

Cu un nivel de luminozitate ultra-înaltă de 700cd/m², acest display se remarcă prin claritate și vizibilitate excelentă. Temperatura culorii este reglabilă între 5500K și 6500K, asigurând că imaginea este întotdeauna afișată cu culori realiste.

Cu tehnologia Retina HDR, acest display oferă o reproducere precisă a culorilor la 360 de grade, eliminând aberațiile cromatice. Gama extinsă de culori aduce performanțe excelente pentru redarea culorilor.

Acoperirea oleofobă aplicată pe sticlă previne amprentele și grăsimile, menținând ecranul curat și clar. Atingerea pe ecran este sensibilă și fără întârziere, oferind o experiență de utilizare fluidă.

De asemenea, dispune de un IC compact, ceea ce face instalarea mai ușoară și mai convenabilă.

Beneficiază de o garanție de 6 luni pentru a vă asigura că sunteți protejat împotriva eventualelor probleme. Imaginile au caracter pur informativ, iar produsul real poate să difere ușor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Display cu Touchscreen și Ramă compatibil cu iPhone 11
195,00 lei