Display compatibil cu iPhone Xs Max cu Touchscreen si Rama

230,00 lei

Specificatii:

· Calitate: OEM
· Ultra-luminozitate : 700cd /
· Temperatura culorii : 5500K – 6500K
· Retina HDR: fără aberații cromatice la 360 °
· Gamă mai mare de culori, performanță perfectă a culorilor
· Sticlă olofobă de acoperire
· Atingere sensibilă, fără întârziere
· IC micuț, mai ușor pentru instalare

Doar 1 rămase în stoc

Descriere

Calitate OEM: Acest ecran se încadrează în categoria OEM, ceea ce înseamnă că are aceleași standarde de calitate și performanță ca și produsele originale ale producătorului.

Ultra-luminozitate de 700cd/m²: Cu o ultra-luminozitate de 700cd/m², acest ecran este proiectat pentru a oferi imagini strălucitoare și clare în orice mediu de utilizare. Vă veți bucura de vizualizări luminoase și fără efort, indiferent de condițiile de iluminare.

Temperatura culorii reglabilă (5500K – 6500K): Puteți personaliza temperatura culorii acestui ecran, setând-o între 5500K și 6500K. Această caracteristică vă permite să adaptați afișarea culorilor pentru a corespunde preferințelor dvs., asigurând culori realiste și confort vizual.

Tehnologia Retina HDR: Datorită tehnologiei Retina HDR, ecranul oferă o reproducere fidelă a culorilor la 360 de grade, eliminând aberațiile cromatice. Rezultatul este o imagine autentică și clară, indiferent de unghiul de vizualizare.

Gama mai mare de culori, performanță perfectă a culorilor: Acest ecran suportă o gamă extinsă de culori, ceea ce se traduce printr-o performanță excepțională a culorilor. Veți experimenta nuanțe bogate și detalii clare în toate imaginile dvs.

Sticlă cu acoperire oleofobă: Ecranul este prevăzut cu o acoperire oleofobă care previne amprentele și grăsimea. Aceasta menține ecranul curat și clar, contribuind la o experiență de vizualizare fără întreruperi.

Atingere sensibilă, fără întârziere: Acest ecran reacționează rapid la atingere, oferind o experiență de utilizare fluentă și precisă. Cu fiecare atingere, veți beneficia de o interacțiune fără întreruperi.

IC micuț, mai ușor pentru instalare: Designul compact al acestui ecran face instalarea ușoară și convenabilă. Cu instrucțiuni clare și un IC compact, veți putea realiza instalarea rapid și eficient.

Garanție de 6 luni: Pentru a vă asigura că sunteți protejat împotriva eventualelor probleme, acest ecran beneficiază de o garanție de 6 luni.

Poze informative: Imaginile produsului au un scop informativ și pot prezenta mici diferențe față de produsul real.

Acest ecran LCD de calitate OEM vă oferă performanțe excelente și flexibilitate în ceea ce privește setările culorilor. Cu o gamă extinsă de culori, o imagine clară și o experiență tactilă precisă, acest ecran îmbunătățește semnificativ experiența dvs. de vizualizare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.