Reduceri!

Display compatibil cu iPhone 12 OLED

Prețul inițial a fost: 350,00 lei.Prețul curent este: 320,00 lei.

Specificatii:

· Calitate: OEM
· Ultra-luminozitate : 700cd /
· Temperatura culorii : 5500K – 6500K
· Retina HDR: fără aberații cromatice la 360 °
· Gamă mai mare de culori, performanță perfectă a culorilor
· Sticlă olofobă de acoperire
· Atingere sensibilă, fără întârziere
· IC micuț, mai ușor pentru instalare

 

Doar 1 rămase în stoc

Descriere

Acest produs reprezintă un adevărat avans în tehnologie, oferindu-vă o experiență de vizualizare excepțională. Iată de ce:

  • Calitate OEM: Suntem mândri să vă oferim un produs de calitate OEM, ceea ce înseamnă că puteți conta pe compatibilitate și performanță superioară. Este conceput pentru a se potrivi perfect cu dispozitivul dvs.
  • Ultra-luminozitate de 700cd/m²: Cu o luminozitate uluitoare de 700 de candele pe metru pătrat, acest ecran aduce imagini strălucitoare și clare, indiferent de mediul în care vă aflați. Fie că este vorba de o zi însorită sau de o seară întunecată, nu veți avea nicio problemă să vedeți totul în detaliu.
  • Temperatura culorii reglabilă între 5500K și 6500K: Un alt avantaj este capacitatea de a ajusta temperatura culorii. Acest lucru vă permite să personalizați experiența de vizualizare astfel încât să se potrivească preferințelor dvs. – de la culori calde la culori reci.
  • Retina HDR fără aberații cromatice la 360°: Cu tehnologia Retina HDR, vă puteți bucura de imagini clare și realiste, fără aberații cromatice. Indiferent de unghiul din care priviți, culorile vor fi exact așa cum ar trebui să fie.
  • Gama mai mare de culori și performanță perfectă a culorilor: Ecranul nostru vă oferă o gamă extinsă de culori, ceea ce înseamnă că veți vedea fiecare nuanță și detaliu cu precizie. Culorile vor fi vibrante și vii, iar performanța generală a culorilor este impecabilă.
  • Sticlă oleofobă de acoperire: Suprafața ecranului este protejată de un strat oleofob care respinge amprentele și uleiurile. Asta înseamnă că ecranul dvs. va rămâne curat și clar, indiferent cât de mult îl utilizați.
  • Atingere sensibilă, fără întârziere: Cu o reacție rapidă la atingere, veți experimenta o interacțiune fluentă cu dispozitivul dvs. Fie că derulați sau atingeți ecranul, totul se întâmplă instantaneu.
  • IC micuț, mai ușor pentru instalare: Componenta IC (circuit integrat) a ecranului este compactă, făcând procesul de instalare mai ușor și mai eficient.

În concluzie, acest produs vă oferă toate caracteristicile de vârf de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți sau înlocui ecranul dispozitivului dvs. Cu o gamă largă de avantaje și o calitate superioară, este soluția perfectă pentru a vă îmbunătăți experiența de vizualizare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.