Sale!Sale!

Cablu USB-A la USB-C Baseus MVP 2, 100W, 1 metru, culoare roșie

35,00 lei

Specificatii:

  • Gama Produs: MVP 2
  • Accesoriu: Cablu
  • Functionalitate: Date și Încărcare
  • Conectivitate: USB-A la USB-C
  • Putere: 100W
  • Lungime Cablu: 1 Metru
  • Culoare Produs: Roșu

Acest cablu este o alegere excelentă pentru încărcarea rapidă și transferul de date între dispozitivele tale, având o lungime generoasă pentru un plus de flexibilitate. Cu o putere de 100W, asigură o încărcare eficientă și rapidă, iar culoarea roșie îl face să iasă în evidență.

Quantity
Compară

Descriere

Cablul Baseus MVP 2, de culoare roșie, reprezintă alegerea perfectă pentru gameri și utilizatorii care apreciază viteza și performanța. Acest cablu USB-A la USB-C oferă o încărcare rapidă de până la 100W, asigurându-te că dispozitivul tău este gata pentru acțiune în cel mai scurt timp. Pe lângă încărcare, permite și transferul rapid al fișierelor, cu viteze de până la 480Mbps, astfel încât să poți partaja conținutul fără a aștepta prea mult.

Unul dintre aspectele distinctive ale cablului este conectorul său USB-C montat la un unghi de 90 de grade, care nu numai că adaugă un aspect elegant, dar și îți permite să te joci sau să vizionezi videoclipuri fără ca firul să îți stea în cale. Construcția robustă și durabilă asigură că acest cablu va fi alături de tine pentru o perioadă îndelungată.

Pentru gameri și cei care sunt mereu în mișcare, confortul este esențial. Cablul Baseus MVP 2 îți oferă posibilitatea de a utiliza telefonul confortabil în timpul încărcării. Cu conectorul USB-C montat la 90 de grade, dispozitivul tău va rămâne la locul lui, permițându-ți să te bucuri de întreaga experiență de gaming sau de divertisment.

Dar beneficiile nu se opresc aici. Cablul Baseus MVP 2 suportă o încărcare rapidă de 100W, astfel încât dispozitivele tale vor fi gata de utilizare într-un timp record. Cu un încărcător potrivit de 20V/5A (nu inclus), poți ajunge la 100% încărcare pentru smartphone-ul Huawei Nova 9 Pro în doar aproximativ 20 de minute și pentru Honor 50 Pro în aproximativ 27 de minute. Acest cablu este de asemenea compatibil cu standarde de încărcare de 66W (11V/6A) / 40W (10V/4A), 22.5W (4.5V/5A) și 18W (9V/2A), asigurându-se că oricare dintre dispozitivele tale se încarcă eficient.

Cu Cablul Baseus MVP 2, viteza, performanța și confortul se întâlnesc într-un pachet excelent. Indiferent dacă ești gamer sau utilizator obișnuit, acest cablu îți oferă toate avantajele de care ai nevoie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.